There is nothing to show here!
Slider with alias lookbook1 not found.

STIJLLUX VACATURE

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie binnen een informele organisatie? Krijg jij energie van een functie waarin je veel klantcontact hebt? Zoek jij een omgeving waarin jij jezelf kan ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Stijllux BV is namelijk op zoek naar een:

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST

Dit ga je doen:

Als Medewerker verkoop binnendienst ben je hét visitekaartje van Stijllux BV en rapporteer je rechtstreeks aan de CEO. In deze rol heb je veel contact met onze vaste opdrachtgevers. Je zorgt voor een goede orderintake en voert de orders in binnen ons ERP systeem. Gedurende het hele proces houd je zicht op de orders en de voortgang hiervan. Daarnaast lever je ook offertes aan onze klanten en behandel je eventuele klachten op een correcte manier. Je krijgt energie van het verder uitbouwen van de relatie met onze opdrachtgevers. Wanneer je langer bij ons actief bent, zul je meer productkennis op doen zodat je inhoudelijk ook echt met de klant kan meedenken. Geen klant is hetzelfde en jij vindt het een sport om de klanten zo tevreden mogelijk te houden.
Tevens ga je aan de slag met een stuk productieplanning. Je voert de binnengekomen orders in zodat de productie hiermee aan de slag kan gaan. Je bent het eerste aanspreekpunt van de productie met betrekking tot planning en voorraadbeheer.

Wat neem je mee?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze organisator die goed prioriteiten kan stellen. Jij omschrijft jezelf als communicatief sterk en klantgericht. Je bent stressbestendig en werkt graag in een enthousiast team. Verder voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Naast de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse en bij voorkeur de Duitse taal;
  • Administratief ben je goed onderlegd en daarnaast werk je planmatig en gestructureerd;
  • Je beschikt over een commerciële drive en kan goed prioriteiten stellen;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij Stijllux BV betekent werken bij een informele werkgever. De lijntjes zijn kort en er is weinig sprake van hiërarchie. Als medewerker commerciële binnendienst heb je een afwisselende en uitdagende functie. Je komt te werken binnen een gemotiveerd en ambitieus en enthousiast team met ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

  • Een salaris afhankelijk van je kennis en ervaring tussen € 2.200,- en € 2.700,-;
  • 25 verlofdagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
  • De mogelijkheid tot bijscholing die aansluit bij je functie;
  • Ontwikkelmogelijkheden op de langere termijn;
  • Een gezellige werksfeer met gezellige teamuitjes.

Wie zijn wij?

Stijllux BV is een organisatie waarin kwaliteit, service- en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn actief in de B2B markt in Nederland en België. Door de eigen productie in Nederland krijgt elk product een stukje eigen cultuur mee. Stijllux BV heeft altijd vastgehouden aan het belang van productie op eigen bodem. In de groeiperiode heeft Stijllux BV ervoor gekozen de Nederlandse productie voort te zetten voor uitsluitend en alleen de “groot-” en de “tussenhandel”. Binnen onze organisatie werken momenteel 15 personen.

Is dit dé uitdaging voor jou?

Ben jij enthousiast naar aanleiding van deze vacature? Solliciteer dan middels je cv en motivatiebrief te sturen naar koen@pulserecruitment.nl.

Voor vragen of meer informatie kun je Koen bereiken op 06-29040565.